Česta pitanja

 

KAKO SE REGISTRIRATI U LITURGIJSKA ODJEĆA WEB SHOP?

Na naslovnoj stranici kliknite na link "Prijavi" koji se nalazi vrhu desne strabe ispod Pretraga.

Ako već imate korisničko ime i lozinku, unesite ju u odgovarajuća polja, a ako ste novi korisnik kliknite na narađasti link "NASTAVI".

U obrascu "Vaši podaci, vaša adresa, vaša zaporka" unesite tražene podatke i nasamo kraju imate opciju „Newslatter“ u kojemu birate dali želite primati novosti putem email ili ne.  Ako ste unijeli sve podatke pročitajte Pravila korištenja i označite da ste pročitali te kliknite na NASTAVI.  Na ekranu vam stiže poruka da ste se uspješno prijavili i možete početi s kupovinom.

KAKO KUPOVATI I IZVRŠITI NARUDŽBU U MIKRO TRGOVINI?

Nakon što ste se registrirali i prijavili na LITURGIJSKA ODJEĆA web shop možete početi slagati Vašu narudžbu.  Na vrhu se nalazi popis kategorije. Ulaskom u kategoriju možete vidjeti sve proizvode koji se tamo nalaze. Nakon što ste našli proizvod koji želite kupiti kliknite na „U KOŠARICU“.

Kada ste napravili kupnju kliknite na vrh stranice u „Košarica“. Ovdje možete vidjeti sve proizvode koje ste odlučili kupiti. Ukoliko želite maknuti proizvod iz košarice, kliknite na količinu i upišite 0, zatim kliknite na AŽURIRAJ da vidite promjene koje ste napravili. Ako želite promjeniti naručenu količinu proizvoda, upišite u polje pokraj proizvoda koliku količinu želite i kliknite na gumb "AŽURIRAJ". Ako želite nastaviti kupovinu, kliknite na gumb "Nastavi kupovinu..." i vratit će te na naslovnu stranicu odakle možete ponovo birati kategoriju ili izabrati nešto iz NAJNOVIJE ili IZDVOJENE ponude. Ukoliko želite završiti svoju kupovinu i nastaviti prema naplati kliknite gumb "ZAVRŠI NARUDŽBU".

Sada je potrebno izabrati Adresu za plaćanje, zatim adresu za dostavu, način isporuke, vrstu plaćanja, te na samom kraju trebate POTVRDITI NARUDŽBU! 

ŠTO AKO ZABORAVIM LOZINKU?

U slučaju da ste zaboravili vašu lozinku, novu lozinku možete dobiti ako pratite slijedeće korake:

Kliknite na „ Moj račun“ na vrhu stranice.

Pri dnu Registrirani korisnik stranice se nalazi „Zaboravljena zaporka“  tekst na kojeg samo morate kliknuti.

Unesite vaš e-mail i kliknite na gumb "NASTAVI". Vaša nova lozinka će vam biti poslana na e-mail. Nova lozinka je jednokratna i prilikom prve registracije bit će je potrebno zamijeniti lozinkom po vašem izboru.