Pravila korištenja

 

1. UVJETI PRODAJE

Ovi uvjeti prodaje definiraju postupak naručivanja, plaćanja, isporuke i povrata odnosno reklamacije robe ponuđene na internet stranicama www.liturgijskaodjeca.com. Isporučitelj (Prodavatelj) proizvoda ponuđenih u Liturgijska odjeća web shop-u (u daljnjem tekstu «robe») je POGREBNO PODUZEĆE SKROČE D.O.O. za trgovinu i usluge, a Kupac robe je posjetitelj internet stranica koji odabere barem jedan proizvod, popuni elektronski obrazac za narudžbu i pošalje ga Prodavatelju.

Osim elektronskim putem, prodaja proizvoda Liturgijska odjeća web shopa može se obaviti putem e-maila:webshop@liturgijskaodjeca.com, kao i telefonskim putem pozivom na telefon   

2. PONUDA

Na www.liturgijskaodjeca.com postavljena je ponuda iz asortimana Party programa, kartonske ambalaže za pekarstvo i slastičarstvo, te OPS, aluminijske i stiroporne ambalaže za restorane i objekte brze prehrane. U asortimanu prehrane, programom „Jestivih dekoracija za torte i kolače“ zaokružili smo ponudu u dijelu kućne izrade slastica, približavajući ih krajnjem kupcu kroz široku lepezu maloprodajnih objekata i trgovačkih centara širom Hrvatske.  Odabirom i plaćanjem željenog artikla na adresu koju budete naveli, stići će odabrani artikl koji može u detaljima biti različit od fotografije sa Liturgijska odjeća web shopa.  Na proizvodima unutar paketa nalazi se deklaracija proizvoda sa svim potrebnim podacima. Uz svaki artikl u našoj ponudi jasno je naveden puni naziv proizvoda, tehničke karakteristike proizvoda te cijena artikla sa uključenim troškovima dostave i uključenim PDV-om. Ukoliko se dogodi da pojedini proizvodi nisu dostupni u potpunosti ili u željenoj količini, naša služba prodaje će vas kontaktirati i ponuditi zamjenski proizvod, promjenu roka isporuke ili mogućnost otkazivanja narudžbe.

3. FOTOGRAFIJE I OPISI

Fotografije i opisi pojedinih proizvoda dobiveni su od proizvođača/dobavljača i ne moraju nužno biti identični. Djelatnici POGREBNO PODUZEĆE SKROČE D.O.O. nastoje što točnije navesti karakteristike proizvoda. Zadržavamo pravo pogreške u opisu i fotografiji proizvoda. 

4. NARUČIVANJE

Roba se naručuje temeljem elektronskog obrasca, putem e-maila i telefona. 

Ukoliko niste registrirani prije kupnje, potrebna je registracija korisnika klikom na „registracija“.

Robu birate iz izloga Liturgijska odjeća web shopa koji je složen po programu. Po odabiru proizvoda možete kliknuti na njegove detalje i saznati dodatne karakteristike te ga bolje pogledati, a želite li kupiti, samo kliknete na košaricu i on će se odmah naći u njoj. U košarici ćete definirati količinu proizvoda, uz mogućnost odustanka od kupnje. U svakom trenutku vaša je košarica vidljiva i dostupna te možete mirno nastaviti pregledavati izlog.

Po završetku razgledavanja, vratite se na košaricu i odaberite Podaci za narudžbu i Naruči. Kupac ispunjava obrazac s osnovnim podacima za način plaćanja i dostavu odabranih proizvoda. Obavijest o uspješno izvršenoj kupnji stiže na vašu e-mail adresu.

5. POŠTARINA I OTPREMA

Tvrtka POGREBNO PODUZEĆE SKROČE D.O.O. započinje proces organiziranja dostave proizvoda nakon što kupac u potpunosti dovrši naručivanje i kupnju proizvoda.

Prilikom preuzimanja robe dužni ste provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati kurirskom djelatniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja predmeta.

Ukoliko dođe do problema u dostavi i paket se vrati na adresu pošiljatelja, Liturgijska odjeća se obvezuje na povrat uplaćenog iznosa, uz umanjenje za troškove dostave.

Pod problemom u dostavi smatra se sljedeće:

adresa je nepostojeća,

adresa je postojeća, ali ne i primatelj,

primatelj je nedostupan te se paket ne može isporučiti,

ukoliko primatelj ne želi preuzeti paket.

Roba je osigurana od gubitka u dostavi, a ako ni nakon 7 dana od predaje narudžbe ne dobijete nikakvu obavijest ili isporuku vašeg paketa, dužni ste nas obavijestiti što prije, kako bismo mogli poduzeti radnje da se vaša pošiljka pronađe ili vam se pošalje zamjenska. Ukoliko ne preuzmete pošiljku u roku od 7 dana, pošiljka se vraća Prodavatelju.

6. PODACI O NARUČITELJU

Jamčimo za sigurnost i tajnost svih podataka o naručitelju. Podaci moraju biti potpuni i vjerodostojni. Ukoliko je adresa pošiljatelja različita od adrese primatelja naručitelj je dužan navesti točne podatke koji trebaju odgovarati adresi navedenoj u narudžbi. Ukoliko dođe do bilo kakvih problema ili nejasnoća molimo da nam se obratite e-mailom na adresu: webshop@liturgijskaodjeca.com

7. PODACI O PRIMATELJU

Jamčimo za sigurnost i tajnost svih podataka o primatelju. Podaci moraju biti potpuni i vjerodostojni. Ukoliko dođe do bilo kakvih problema ili nejasnoća molimo da nam se obratite e-mailom na adresu: webshop@liturgijskaodjeca.com 

8. IZJAVA O PRIVATNOSTI

POGREBNO PODUZEĆE SKROČE D.O.O. obavezuje se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici POGREBNO PODUZEĆE SKROČE D.O.O. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

9. POVRAT / REKLAMACIJE

Kupac ima pravo na povrat robe u slijedećim slučajevima: 

- isporuka robe koja nije naručena 

- isporuka robe koja ima grešku ili oštećenja koja nisu nastala u transportu

POGREBNO PODUZEĆE SKROČE D.O.O. će odobriti povrat robe nakon prijema opravdane reklamacije telefonski ili pismeno, koje zaprimi dva (2) radna dana od primitka robe, s instrukcijama za povrat robe. Liturgijska odjeća ne odgovara za krivo naručenu robu, niti istu zamjenjuje drugom. U slučaju nemogućnosti isporuke druge robe, nadoknadit ćemo vam poštanske troškove povrata robe i eventualnu vrijednost robe koju nismo više u mogućnosti isporučiti. Reklamirana roba do povrata sredstava ostaje vaše vlasništvo.

Oštećenja nastala nestručnim rukovanjem ili u transportu, osim transporta dostavom www.liturgijskaodjeca.com-a, kupac sam plaća i nisu predmet garancije.

U slučaju nemogućnosti isporuke proizvoda od strane prodavatelja zbog toga što naručenog proizvoda nema na zalihi ili ga nije više moguće naručiti od dobavljača, prodavatelj će pismeno obavijestiti kupca koji može otkazati ili promijeniti narudžbu, odnosno, prihvatiti novi rok isporuke. Odluči li se potrošač otkazati narudžbu prodavatelj će kupcu vratiti uplaćen novac što je prije moguće, a najkasnije u roku od 30 dana od kada je nastupilo zakašnjenje, uvećano za propisanu kamatnu stopu.

Moguće je vratiti proizvod koji nema istu funkcionalnost i namjenu, ali nije moguće vratiti proizvod zbog boje, veličine (osim u slučaju zamjene za proizvode odjevnog karaktera) ili iz razloga da Vam se proizvod ne sviđa.  

Ovdje još jednom napominjemo da izgled proizvoda može u detaljima biti različit od onog sa fotografije na stranicama www.liturgijskaodjeca.com.

U slučaju zamjene proizvoda za drugi proizvod kupac samostalno snosi troškove dostave do POGREBNO PODUZEĆE SKROČE D.O.O. i od POGREBNO PODUZEĆE SKROČE D.O.O. do kupca.

Jamstvo na originalnost proizvoda definirano je od strane samih autora te se kao takvo prosljeđuje kupcima za pojedine proizvode.

Sve reklamacije proizvoda i usluga moguće je dostaviti putem e-maila na adresu: webshop@liturgijskaodjeca.com

10. IZMJENE

POGREBNO PODUZEĆE SKROČE D.O.O. zadržava pravo promjene Pravila korištenja bez prethodne najave, i to djelomično ili u potpunosti, u bilo koje vrijeme. Molimo Vas da prije kupnje provjerite Uvjete korištenja kako ne bi dolazilo do nesporazuma prilikom kupnje, dostave robe i drugih aktivnosti vezanih za www.liturgijskaodjeca.com.

Sve promjene primijenit će se na korištenje www.liturgijskaodjeca.com stranica. Ukoliko se ne slažete s navedenim pravilima korištenja i ne želite ih prihvatiti, molimo Vas obratite se na naše kontakte sa svojim primjedbama i za to vrijeme nemojte koristiti usluge Liturgijska odjeća web shopa.

11. VAŠA PRIVATNOST

POGREBNO PODUZEĆE SKROČE D.O.O. obavezuje se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo osnovne podatke o kupcima koji su nužni za ispunjenje naših obveza, informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne žele da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.

Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici i poslovni partneri POGREBNO PODUZEĆE SKROČE D.O.O. odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.